Back to Top
Αγνώς καί οσίως διατηρήσω βίον τόν εμόν καί τέχνην τήν εμήν. Αγνή και αμόλυντη θα διατηρήσω τη ζωή μου και την επιστήμη μου. Όρκος του Ιπποκράτη
 
 
  • ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  • ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΓΙΑΙΝΕΙΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΑΡΝΑΙΑ ΣΑΡΑΦΙΑΝΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΓΙΑΙΝΕΙΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΑΡΝΑΙΑ ΣΑΡΑΦΙΑΝΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Αξιώσεις

2042
https://ippokratis.info/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1718/-1553689891.jpg
Διεύθυνση: Αριστοτέλους 1, 630 74 Αρναία, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Τηλέφωνο: 2372022543
Κινητό: 6942675689
Email: [email protected]
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΣΑΡΑΦΙΑΝΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ (+)
Κατηγορίες:
ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές

"ΥΓΙΑΙΝΕΙΝ"

 

To Σύγχρονο Διαγνωστικό εγραστήριο πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας Υγιαίνειν εγκαινιάστηκε τον Οκτώμβριο του 2015 με σκοπό να παρέχει ένα ολοκληρωμένο και αξιόπιστο πακέτο παροχών υγείας.
Λειτουργόντας από το Σεπτέμβριο του 2013 ως μικροβιολογικό εργαστήριο, ο Γενικός Ιατρός κος Σααφιανός Περικλής, οραματίστηκε την επέκταση του και στον κλάδο της ακτινολογίας.
Το Σύγχρονο Ιατρείο είναι επανδρωμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, τα οποία διαρκώς αναβαθμίζονται, ενώ σε συνδυασμό με τη σωστή οργάνωση, τις σύγχρονες ευρωπαικές προδιαγραφές και την άριστη επιστημονική κατεύθυνση απο έμπειρους γιατρούς φροντίζει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών.

0 Ανασκόπηση

0.0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.