Back to Top
Αγνώς καί οσίως διατηρήσω βίον τόν εμόν καί τέχνην τήν εμήν. Αγνή και αμόλυντη θα διατηρήσω τη ζωή μου και την επιστήμη μου. Όρκος του Ιπποκράτη
 
 
  • ΓΙΑΤΡΟΙ
  • ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ
  • ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ

ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ Αξιώσεις

1077
https://ippokratis.info/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3320/______________________-1592824084.jpg
Διεύθυνση: ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 54-56, 185 32 ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΑΤΤΙΚΗ
Τηλέφωνο: 2110124251
Κινητό: 6937353506
Email: [email protected]
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ (+)
Κατηγορίες:
ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές

Το Κτηνιατρικό Κέντρο Πειραιά δημιουργήθηκε στα πλαίσια των στόχων μας για την ύπαρξη μιας σύγχρονης κλινικής μικρών ζώων στην πόλη του Πειραιά που θα μπορεί να εξυπηρετήσει όλα τα νότια προάστια.

Σκοπός μας είναι να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των μικρών μας φίλων. Η κλινική μας είναι εξοπλισμένη με σύγχρονα μηχανήματα και μπορεί να υποστηρίξει πληθώρα κτηνιατρικών υπηρεσιών – παθολογικό, χειρουργικό, μικροβιολογικές και απεικονιστικές εξετάσεις, οδοντιατρικό, επείγοντα περιστατικά, νοσηλεία. Η συνεχιζόμενη επιστημονική κατάρτιση και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στο ζώο και τον ιδιοκτήτη, αποτελούν τους παράγοντες που διασφαλίζουν τη ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται στο κέντρο μας. Η εν λόγω ιστοσελίδα έχει σκοπό την ενημέρωση σας για τις υπηρεσίες που προσφέρονται, φιλικά και υπεύθυνα από κτηνιάτρους του κέντρου μας και το ειδικευμένο προσωπικό μας. Στόχος μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων κτηνιατρικών υπηρεσιών, για την κάλυψη των αναγκών των μικρών μας φίλων. Σ’ αυτή την ιστοσελίδα, θα βρείτε πληροφορίες για τη λειτουργία της κλινικής μας, τις υπηρεσίες που προσφέρονται, καθώς και πληροφορίες για θέματα που απασχολούν τους ιδιοκτήτες των κατοικιδίων. Για περαιτέρω πληροφορίες ή για ραντεβού παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

0 Ανασκόπηση

0.0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.