Back to Top
Αγνώς καί οσίως διατηρήσω βίον τόν εμόν καί τέχνην τήν εμήν. Αγνή και αμόλυντη θα διατηρήσω τη ζωή μου και την επιστήμη μου. Όρκος του Ιπποκράτη
 
 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΛΟΓΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΑΣΤΟΡΑ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ Αξιώσεις

407
https://ippokratis.info/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2797/______________-1582547111.jpg
Διεύθυνση: ΣΠΥΡΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ 6, 491 00 ΚΕΡΚΥΡΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ
Τηλέφωνο: 2661022946
Email: [email protected]
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΜΑΣΤΟΡΑ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ (+)
Κατηγορίες:
ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΙ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές

Γεννήθηκα στην Κέρκυρα απο γονείς ιατρούς.

Μητέρα μου η Ευγενία Μανιουδάκη, ιατρός μικροβιολόγος, πατέρας μου ο Αλέξανδρος Μάστορας, ιατρός Χειρουργός Ορθοπαιδικός, Τραυματιολόγος, ιδρυτής της Γενικής Κλινικής Κέρκυρας και διευθυντής επί 25 χρόνια και δήμαρχος Κερκυραίων. Έχω δύο αδέλφια ακόμη, ιατρούς.

Τις εγκύκλιες σπουδές μου τις αποπεράτωσα στην Κέρκυρα. Μετά απο επιτυχείς εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Brescia, εφοίτησα στο εκεί πανεπιστήμιο. Αποφοίτησα το 1993 με άριστα απο το Πανεπιστήμιο του Μιλάνο, όπου είχα κάνει μεταγγραφή.

Η διπλωματική μου διατριβή ήταν "Gli Organi Circumventricolari nella Economia Centroprifericoricorente" (ο πόλος των περί τις κοιλίες του εγκεφάλου οργάνων στην οικονομία της περιφερικής - κεντρικής ανατροφοδότησης), βαθμολογήθηκε με άριστα.

Έλαβα άδεια ασκήσεως Ιατροχειρουργικής του Ιταλικού Κράτους. Συνέχισα τον κύκλο σπουδών μου με μεταπτυχιακό για έξι μήνες στο Λονδίνο.

Απο το 1994 έως το 1995 εκπλήρωσα την υποχρέωση υπαίθρου στον Χειρουργικό Τομέα του Γενικού Νοσοκομείου Κερκύρας. Προκειμένου να ειδικευτώ στην Ορθοπαιδική υπηρέτησα απο το 1996 έως το 1997 στην Α' Χειρουργική κλινική του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΙΤΣ) όπου ολοκλήρωσα τις γνώσεις μου στην χειρουργική παθολογία. Απο το 1997 έως το 1998 είχα πλήρη συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες της κλινικής και ιδιαίτερα σε χειρουργικές επεμβάσεις στο ίδιο νοσοκομείο.

Το 1999 συνέχισα το χρόνο άσκησης στη Δ' Ορθοπαιδική Κλινική του Νοσοκομείου ΚΑΤ προκειμένου να εκμεταλλευθώ τις διευρυμένες εκπαιδευτικές δυνατότητες ενός μεγάλου Ορθοπαιδικού και Τραυματιολογικού κέντρου, όπως αθλητικές κακώσεις, πλαστική και μικροχειρουργική.

Απο το 2000 έως το 2001, ασκήθηκα στο ίδιο νοσοκομείο στη Χειρουργική Χειρός - Μικροχειρουργική και στην Παιδο-Ορθοπαιδική. Το 2002 μου χορηγήθηκε η άδεια τίτλου Ιατρικής Ειδικότητας στην Ορθοπαιδική.

Απο το 2002 και μέχρι σήμερα, εργάζομαι στην Γενική Κλινική Κερκύρας ΑΕ - Αλέξανδρος Μάστορας ως πρόεδρος της εταιρείας ως Δ/ντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής.

Είμαι μέλος της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κερκύρας. Έχω λάβει μέρος σε πολλά συνέδρια της Ορθοπαιδικής Εταιρείας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

0 Ανασκόπηση

0.0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.