Back to Top
Αγνώς καί οσίως διατηρήσω βίον τόν εμόν καί τέχνην τήν εμήν. Αγνή και αμόλυντη θα διατηρήσω τη ζωή μου και την επιστήμη μου. Όρκος του Ιπποκράτη
 
 

ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΙ ΣΑΜΟΣ ΜΑΥΡΑΤΖΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αξιώσεις

2175
https://ippokratis.info/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/809/-1523454477.jpg
Διεύθυνση: ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΟΥΛΗ 21, 83100 ΣΑΜΟΣ, ΣΑΜΟΥ
Τηλέφωνο: 2273025022
Φαξ: 2273025022
Κινητό: 6946475901
Email: [email protected]
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΜΑΥΡΑΤΖΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (+)
2273025022
Κατηγορίες:
ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΙ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές

ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ

 

Ο Μαυρατζώτης Δημήτριος είναι γαστρεντερολόγος. Εδώ και χρόνια ζει διατηρεί ιατρείο στην Εμ. Σοφούλη 21 στη Σάμο. Στο ιατρείο του μπορείτε να κάνετε γαστροσκόπηση, ολική κολονοσκόπηση καθώς επίσης ορθοσκόπηση και ορθοσιγμοειδοσκόπηση αλλά και κάθε άλλη εξέταση ενός γαστρεντερολογικού εργαστηρίου. Επίσης γίνονται πολυτεκτομές στο ανώτερο και το κατώτερο πεπτικό σύστημα καθώς και εξαιρέσεις ξένων σωμάτων.

 

Ο γαστρεντερολόγος σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σεβόμενος πάντα τον ασθενή και τις ανάγκες του. Είναι ένας επιστήμονας άριστα εκπαιδευμένος με εμπειρία.
Σέβεται τους ασθενής του και φροντίζει πάντα για την σωστή του ενημέρωση στα νέα του χώρου και εργάζεται με συνέπεια. 
Το ιατρείο του είναι υψηλών προδιαγραφών, εξοπλισμένο με σύγχρονες τεχνολογίες, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της εποχής και του κάθε ασθενή.

 

ΜΑΥΡΑΤΖΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

0 Ανασκόπηση

0.0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.