Back to Top
Αγνώς καί οσίως διατηρήσω βίον τόν εμόν καί τέχνην τήν εμήν. Αγνή και αμόλυντη θα διατηρήσω τη ζωή μου και την επιστήμη μου. Όρκος του Ιπποκράτη
 
 

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΜΒΡΥΟ+ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΑΤΤΙΚΗ ΣΙΜΟΥ ΜΑΡΙΑ Αξιώσεις

810
https://ippokratis.info/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3083/______________53_-1588943075.jpg
Διεύθυνση: ΣΚΟΥΦΑ ΚΑΙ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ 20, 106 80 ΚΟΛΩΝΑΚΙ-ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ
Τηλέφωνο: 2167000758
Κινητό: 6932450702
Email: [email protected]
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΣΙΜΟΥ ΜΑΡΙΑ (+)
Κατηγορίες:
ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΜΑΙΕΥΤΗΡΕΣΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές

Η Μαιευτήρας – Γυναικολόγος Dr. Σίμου Μαρία τελεί όλα τα Υπερηχογραφήματα και όλες τις Ενδομήτριες Επεμβάσεις που απαιτούνται κατά τη διάρκεια μίας κύησης, αντιμετωπίζοντας το σύνολο των παθήσεων και δυσλειτουργιών, που ενδέχεται να προκύψουν σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο έως και μία εβδομάδα προ του τοκετού:

 
 

Πρόκειται για τη μοναδική Μαιευτήρα – Γυναικολόγο στην Ελλάδα, που έχει εκπαιδευθεί στον Ενδομήτριο Διαχωρισμό Μονοχοριακών Διδύμων με Fetoscopic Laser από τον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη.

Επιπλέον, ειδικεύεται στη Συμβουλευτική Επιπλεγμένων Κυήσεων (συγγενείς ανωμαλίες εμβρύου, ευαισθητοποίηση στον παράγοντα Rhesus, σακχαρώδης διαβήτης, υπολειπόμενη ανάπτυξη εμβρύου, πολύδυμη κύηση, συγγενείς εμβρυϊκές λοιμώξεις), στις Πολύδυμες Κυήσεις (ενδομήτρια θεραπεία με laser στα μονοχοριακά δίδυμα) και στην εφαρμογή του Μη Επεμβατικού Προγεννητικού Ελέγχου (cell free DNA test).

0 Ανασκόπηση

0.0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.