Back to Top
Αγνώς καί οσίως διατηρήσω βίον τόν εμόν καί τέχνην τήν εμήν. Αγνή και αμόλυντη θα διατηρήσω τη ζωή μου και την επιστήμη μου. Όρκος του Ιπποκράτη
 
 
  • ΓΙΑΤΡΟΙ
  • 1η Σελίδα
  • ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΛΟΓΓΙΝΙΔΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΛΟΓΓΙΝΙΔΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ Αξιώσεις

624
https://ippokratis.info/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2067/LOGGINIDIS-1559908098.jpg
Διεύθυνση: Ε.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ-ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 22ο χλμ., 632 77 ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Τηλέφωνο: 2374091766
Κινητό: 6947830932
Email: [email protected]
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΛΟΓΓΙΝΙΔΗΣ-ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΟΕ (+)
Κατηγορίες:
1η Σελίδα
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές
Το συνεργείο αυτοκινήτων "Λογγινίδης - Αμανατίδης" στοχεύει στην παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών στους πελάτες μας. Όταν ο υψηλός επαγγελματισμός συνδυάζεται με τη φιλικότητα και το ζεστό ανθρώπινο ενδιαφέρον, τότε μπορούν να αναπτυχθούν σχέσεις εμπιστοσύνης.
 
Αυτό είναι και το απαύγασμα της φιλοσοφίας μας. Γνωρίζουμε ότι το αυτοκίνητό σας είναι η περιουσία σας και το σεβόμαστε. Κατανοούμε την ανάγκη σας να εξασφαλίσετε τις πιο αξιόπιστες λύσεις στο συντομότερο χρόνο και με το χαμηλότερο κόστος και φροντίζουμε να έχετε κάθε στιγμή «πλήρη εικόνα» για όλα.
 
Πιστεύουμε και αγαπάμε τη δουλειά μας. Είμαστε σε συνεχή επαφή με τις τεχνολογικές εξελίξεις, εμπλουτίζοντας διαρκώς την τεχνογνωσία και την κατάρτιση, τη δική μας και των ανθρώπων μας. Μέσα απ’ όλα αυτά, επιτυγχάνουμε τη μια και μοναδική μας φιλοσοφία: Να έχουμε πάντα γύρω μας απόλυτα ευχαριστημένους πελάτες! Γνωρίστε μας από κοντά στο χώρο μας, στη Κασσάνδρεια Χαλκιδικής και αποκτήστε σαφή αντίληψη των υπηρεσιών  και των προϊόντων μας.
0 Ανασκόπηση

0.0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.