Back to Top
Αγνώς καί οσίως διατηρήσω βίον τόν εμόν καί τέχνην τήν εμήν. Αγνή και αμόλυντη θα διατηρήσω τη ζωή μου και την επιστήμη μου. Όρκος του Ιπποκράτη
 
 

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ Αξιώσεις

1187
https://ippokratis.info/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1920/EYSTAUIOY-1555501713.jpg
Διεύθυνση: Δήμητρος 11, 192 00 Ελευσίνα, ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλέφωνο: 2105562929
Κινητό: 6972778494
Email: [email protected]
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ (+)
Κατηγορίες:
ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές

Με σκοπό την παροχή εξειδικευμένων και ποιοτικών υπηρεσιών, που καλύπτουν ένα πλήθος οφθαλμολογικών παθήσεων, το οφθαλμολογικό ιατρείο του Χειρουργού Οφθαλμιάτρου Ιωάννη Ευσταθίου λειτουργεί από τo 2003 στην Ελευσίνα. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, σε έναν άνετο, φιλικό χώρο και παρέχει επιστημονικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Ως κάτοχος του Master in Aesthetic Medicine and Therapeutics και μέλος της Εταιρείας Αισθητικής Ιατρικής και Αναίμακτης Χειρουργικής, ο Χειρουργός Οφθαλμίατρος Ι. Ευσταθίου λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2015 και αισθητικό τμήμα, παρέχοντας καινοτόμες υπηρεσίες, χάρη στις πρωτοποριακές ιατρικές συσκευές Plexr, O.F.F. και Vibrance.

Ο χώρος μας είναι διαμορφωμένος, ώστε να καλύπτει απόλυτα όλες τις απαιτήσεις ασφαλούς λειτουργίας, ενώ το φιλικό προσωπικό μας εγγυάται την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

  • Ο Χειρουργός Οφθαλμίατρος Ιωάννης Ευσταθίου είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

    Ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας», όπου εξειδικεύτηκε και  απέκτησε πολύτιμη εμπειρία σε μεγάλο αριθμό επεμβάσεων, όπως καταρράκτη, βλεφαροπλαστική και αποκατάσταση παθήσεων βλεφάρου, δακρυϊκής συσκευής και κόγχου.

    Από το 2003 ασκεί ελεύθερο επάγγελμα με ιδιωτικό ιατρείο στην Ελευσίνα και εξειδικεύεται στη χειρουργική του προσθίου ημιμορίου. Συνεργάζεται με τα οφθαλμολογικά κέντρα Eye Day Clinic και O.M.M.A. (Οφθαλμολογικό Ινστιτούτο Αθηνών).  Από το 2007 έως το 2010 υπηρέτησε ως οφθαλμίατρος στο περιφερειακό υποκατάστημα του ΙΚΑ Ελευσίνας. Είναι μέλος της Ε.Ε.Ο.Π.Ε.Χ. (Ελληνική Εταιρεία Οφθαλμολογικής Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής) και S.A.M.N.A.S. (Society Aesthetic Medicine Non Ablative Surgery). Από το 2016 είναι κάτοχος Master στην Αισθητική Ιατρική και Θεραπευτική (Master in Aesthetic Medicine and Therapeutics) από το Πανεπιστήμιο του Camerino.

0 Ανασκόπηση

0.0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.