Back to Top
Αγνώς καί οσίως διατηρήσω βίον τόν εμόν καί τέχνην τήν εμήν. Αγνή και αμόλυντη θα διατηρήσω τη ζωή μου και την επιστήμη μου. Όρκος του Ιπποκράτη
 
 

ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ Ψ CENTER ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΡΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Αξιώσεις

1464
https://ippokratis.info/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2267/RAPTHS-1564662931.png
Διεύθυνση: Αγγελάκη 5, 546 21 Θεσσαλονίκη, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλέφωνο: 2310232322
Κινητό: 6985560178
Email: [email protected]
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΡΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (+)
Κατηγορίες:
ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές

Ο Κωνσταντίνος Ράντης είναι Ψυχίατρος, Στρατιωτικός Ιατρός.

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ και την Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) το 2003.

Έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Ψυχιατρικής από την Γ’ Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Α.Π.Θ. το 2012, και στη συνέχεια εργάστηκε ως Επιμελητής Ψυχιατρικής Κλινικής του 424 ΓΣΝΕ, και ως επιστημονικά υπέυθυνος Ομάδων Ψυχοκοινωνικής Μέριμνας του Στρατού Ξηράς σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και τη Λήμνο. Το 2013 υπηρέτησε ως Ψυχίατρος σε Επιχείρηση Υποστήριξης Ειρήνης του ΝΑΤΟ.

Διατηρεί ιδιωτκό ιατρείο από το 2014.

Κατά τα έτη 2008 ως 2010, παρακολούθησε τους 2 κύκλους εκπαίδευσης της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας, με τίτλο: «Εισαγωγικό Σεμινάριο στην Ψυχαναλυτική Σκέψη και Πράξη». Από το 2016 ακολουθεί μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην υπηρεσία Ουσιοεξαρτήσεων της Γ’ Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής Κλινικής ΑΠΘ, με τίτλο «Ουσιοεξαρτήσεις, Διερεύνηση και Ανίχνευση Προβλημάτων Χρήσης και Εξάρτησης από Ψυχοδραστικές Ουσίες, Πρόληψη και Βραχείες Παρεμβάσεις σε Γενικό Πληθυσμό ή Ειδικές Ομάδες Ατόμων, Θεραπευτική Αντιμετώπιση, Ατομικά και Ομαδικά Ψυχοθεραπευτικά Προγράμματα», υπό τον Καθηγητή Ψυχιατρικής του ΑΠΘ Ιωάννη Διακογιάννη.

Από το 2014 είναι επιστημονικός συνεργάτης της Γ’ Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής του Α.Π.Θ. Είναι μέλος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρίας (κλάδοι Ουσιοεξαρτήσεων, Στρατιωτικής Ψυχιατρικής, Αυτοκαταστροφικών Συμπεριφορών, Νέων Ψυχιάτρων), της Ελληνικής Εταιρίας Μελέτης Εξαρτησιογόνων Ουσιών (Ειδικός Γραμματέας από το 2016), European Psychiatric Association (EPA, κλάδοι Addiction Psychiatry, Consultation Liaison Psychiatry, Early Career Psychiatrists), World Psychiatric Association (WPA, κλάδοι Addiction Psychiatry, Military Psychiatry, Evidence-Based Psychiatry), International Society of Neurobiology & Psychopharmacology (ISNP), Young Psychiatrists Network (YPN), και ιδρυτικό μέλος της European Association of Psychosomatic Medicine (EAPM).

Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε στρογγυλές τράπεζες και προφορικές ανακοινώσεις σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια που διοργανώνονται υπό την αιγίδα των παραπάνω εταιρειών, σε δημοσιεύσεις άρθρων με θέμα την ουσιοεξάρτηση σε επιστημονικά περιοδικά, καθώς και στη μετάφραση στα ελληνικά του Introductory Textbook of Psychiatry, D. Black – N. Andreasen, 4th Edition.

Συμμετέχει ενεργά στο στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ψυχιατρικής Κλινικής του 424 ΓΣΝΕ σε προπτυχιακούς φοιτητές ιατρικής του Α.Π.Θ. και μεταπτυχιακούς ειδικευόμενους ιατρούς, καθώς και σε εκπαιδευτικά σεμινάρια επιμόρφωσης των Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων στην Σχολή Διοικήσεως και Επιτελών (ΣΔΙΕΠ) και στην Ανωτάτη Διακλαδική Σχολή Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ).

Στα ειδικά ενδιαφέροντα του ψυχιάτρου Κωνσταντίνου Ράντη βρίσκονται οι διαταραχές χρήσης ουσιών, οι συμπεριφορικού τύπους εξαρτήσεις, οι αγχώδεις διατραραχές, συναισθηματικές διαταραχές, ψυχώσεις και οι ψυχοθεραπευτικές παρεμβάσεις σε ασθενείς.

0 Ανασκόπηση

0.0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.