Back to Top
Αγνώς καί οσίως διατηρήσω βίον τόν εμόν καί τέχνην τήν εμήν. Αγνή και αμόλυντη θα διατηρήσω τη ζωή μου και την επιστήμη μου. Όρκος του Ιπποκράτη
 
 

ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ ΟΓΚΟΛΟΓΟΣ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΟΣ ΠΥΛΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΔΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Αξιώσεις

3129
https://ippokratis.info/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/907/__________-1611136120.jpg
Διεύθυνση: ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 10, 546 39 ΠΥΛΑΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλέφωνο: 2310400212
Κινητό: 6937363659
Email: [email protected]
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΔΕΔΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (+)
Κατηγορίες:
ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΙ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές

 

Εφαρμόζω πάνω μία 10ετία στην Ελλάδα τις πλέον σύγχρονες διαγνωστικές και θεραπευτικές τεχνικές της Επεμβατικής Ακτινολογίας για καλοήθεις παθήσεις και κακοήθεις όγκους. Με την εμπειρία που διαθέτω, μετά από την αντιμετώπιση χιλιάδων περιστατικών υπό τον ψηφιακό αγγειογράφο του Ιατρικού Διαβαλκανικού και από τη συμμετοχή μου στα μεγαλύτερα διεθνή συνέδρια Επεμβατικής Ακτινολογίας, μπορώ με ασφάλεια να σας βεβαιώσω ότι τα ποσοστά επιτυχίας μας, είναι συγκρίσιμα με τα μεγαλύτερα Κέντρα του εξωτερικού.

Ωστόσο, ενώ οι σύγχρονες εφαρμογές της επεμβατικής ακτινολογίας, αποτελούν πλέον επιλογή «πρώτης γραμμής» διεθνώς, οι Έλληνες ασθενείς δεν γνωρίζουν ευρέως τα αποτελέσματα της: Αποφεύγεται το ανοιχτό χειρουργείο – με ισάξια ή και καλύτερα αποτελέσματα – και με το μίνιμουμ του ρίσκου και των παρενεργειών. Αντιμετωπίζονται και περιστατικά που θεωρούνται «ανεγχείρητα» ή εξαιρετικά δύσκολα, με πολύ καλά αποτελέσματα.

Η συμβολή του χημειοεμβολισμού, του εμβολισμού, του θερμακαυτηριασμού, κλπ, κυρίως στους ογκολογικούς ασθενείς και σε αιμορραγίες του πεπτικού, είναι εντυπωσιακή. Σε ορισμένες δε περιπτώσεις αποτελούν μοναδική, αλλά άγνωστη επιλογή, προσφέροντας σημαντική παράταση του προσδόκιμου χρόνου επιβίωσης, σίγουρα πολύ καλύτερη ποιότητα ζωής, αλλά και πλήρη ίαση.

Υπάρχουν και άλλες εφαρμογές της Επεμβατικής Ακτινολογίας. Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να ενημερώσω για τις θεραπείες που προσωπικά εφαρμόζω, αλλά και να δείξω αποτελέσματα από περιστατικά ασθενών μου, που επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα της επεμβατικής ακτινολογίας, ως θεραπευτικής μεθόδου.

 

 

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΘΕΡΜΟΚΑΥΤΗΡΙΑΣΜΟΣ-ΕΝΔΑΡΤΗΡΙΑΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΣΜΟΣ

ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕ STENT-ΧΗΜΕΙΟΕΜΒΟΛΙΣΜΟΣ

ΡΑΔΙΟΕΜΒΟΛΙΣΜΟΣ-ΠΑΡΟΧΕΥΤΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

 

 

0 Ανασκόπηση

0.0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.