Back to Top
Αγνώς καί οσίως διατηρήσω βίον τόν εμόν καί τέχνην τήν εμήν. Αγνή και αμόλυντη θα διατηρήσω τη ζωή μου και την επιστήμη μου. Όρκος του Ιπποκράτη
 
 
  • ΟΙΚΟΙ ΕΥΓΗΡΙΑΣ
  • ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΜΥΣΤΡΑΛ ΜΕΛΑΘΡΟΝ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΗ ΑΝΝΑ

ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΜΥΣΤΡΑΛ ΜΕΛΑΘΡΟΝ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΗ ΑΝΝΑ Αξιώσεις

2976
https://ippokratis.info/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3571/________________-1599831182.jpg
Διεύθυνση: 1ο χλμ. ΣΠΑΡΤΗΣ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, 231 00 ΣΠΑΡΤΗ, ΛΑΚΩΝΙΑ
Τηλέφωνο: 2731029616
Κινητό: 6937295791
Email: [email protected]
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΗ ΑΝΝΑ (+)
Κατηγορίες:
ΟΙΚΟΙ ΕΥΓΗΡΙΑΣ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές

Στους πρόποδες του Ταϋγέτου και σε απόσταση μόλις 500 μέτρων από το Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, βρίσκεται η μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων Μυστράλ Μέλαθρον. Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με θέα τους λακωνικούς ελαιώνες, δεσπόζει το 2500 τμ κτήριο μας όπου στους δύο ορόφους του διαθέτει μονόκλινα,δίκλινα,τρίκλινα και τετράκλινα πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια.

Με 20ετη πείρα στο χώρο της περίθαλψης καθώς και ένα άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό,θα φροντίσουμε με αξιοπρέπεια και σεβασμό τις ανάγκες των ηλικιωμένων και θα εξασφαλίσουμε την απαραίτητη θαλπωρή για φυσική και συναισθηματική αποκατάσταση.

Με υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε μόνιμα ή προσωρινά περιστατικά όπως: χρόνιες παθήσεις, αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, γεροντική άνοια και νόσο Alzheimer, άτομα με ειδικές ανάγκες, άτομα σε μετεγχειρητικό στάδιο κ.α. Το Μυστράλ Μέλαθρον εποπτεύεται από το Υπουργείο Κοινωνικών Υπηρεσιών και τη νομαρχία Λακωνίας και είναι μέλος της πανελλήνιας ένωσης μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων ΠΕΜΦΗ.

0 Ανασκόπηση

0.0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.