Back to Top
Αγνώς καί οσίως διατηρήσω βίον τόν εμόν καί τέχνην τήν εμήν. Αγνή και αμόλυντη θα διατηρήσω τη ζωή μου και την επιστήμη μου. Όρκος του Ιπποκράτη
 
 

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ Αξιώσεις

2881
https://ippokratis.info/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/163/________________________-1611066411.jpg
Διεύθυνση: ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΑΡΑΦΗ 79, 551 32 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλέφωνο: 2313006247
Κινητό: 6942560716
Email: [email protected]
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ (+)
Κατηγορίες:
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές
Στο ιατρείο μας ακολουθούμε αυτό το δρόμο παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Αισθητικής και Επανορθωτικής Oδοντιατρικής, με στόχο τη λειτουργικότητα του στόματος, αλλά και τη βελτίωση της εμφάνισης των δοντιών, των ούλων και γενικότερα της στοματογναθικής περιοχής. Χρησιμοποιώντας εξελιγμένες, σύνθετες ρυτίνες, υπακούμε στη φιλοσοφία της ελάχιστα επεμβατικής Oδοντιατρικής. Με σεβασμό προς τους οδοντικούς ιστούς, πραγματοποιούμε επιστημονικές θεραπείες μηχανοκίνητης ενδοδοντίας εφαρμόζοντας το σύστημα ΗyFlex (που εξασφαλίζει μικρότερη αποκοπή τοιχωμάτων σε σχέση με άλλες τεχνικές) και προβαίνουμε σε ανασυστάσεις των κατεστραμμένων δοντιών με ενδοριζικούς άξονες – η πιο σίγουρη μέθοδος αποκατάστασης, με αντοχή και μακροβιότητα. Ακόμη, κατά τη χημική λεύκανση, καθώς επίσης και σε επεμβάσεις χειρουργικού τύπου, χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες Laser εξασφαλίζοντας ένα φυσικό και αρμονικό αποτέλεσμα.

Έχοντας ως πολύτιμο οδηγό την εμπειρία της Χειρούργου Οδοντιάτρου Μαρίας Παναγοπούλου, φέρνουμε εις πέρας τις πιο απαιτητικές εμφυτευματικές εργασίες με άνεση και ακρίβεια. Κατά τις εργασίες Προσθετικής Oδοντιατρικής, τοποθετούμε μεταλλοκεραμικές αποκαταστάσεις στις οπίσθιες ζώνες και ολοκεραμικές με ζιρκόνιο ή E-MAX στην πρόσθια ζώνη, αποκαθιστώντας έτσι τη λειτουργικότητα της στοματικής κοιλότητας. 
 
Στο πακέτο του καθαρισμού που προσφέρουμε, περιλαμβάνεται επίσης στίλβωση με πάστα γυαλίσματος και φυσική λεύκανση με σοδοβολή, για αφαίρεση λεκέδων και ριζικών σωλήνων. Tέλος, για την οδοντική υγεία του παιδιού σας, πραγματοποιούμε φθοριώσεις, προληπτικά σφραγίσματα και εξαγωγές.
0 Ανασκόπηση

0.0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.