Back to Top
Αγνώς καί οσίως διατηρήσω βίον τόν εμόν καί τέχνην τήν εμήν. Αγνή και αμόλυντη θα διατηρήσω τη ζωή μου και την επιστήμη μου. Όρκος του Ιπποκράτη
 
 

ΝΕΑ ΙΑΤΡΙΚΗ AGORA ΕΜΠΟΡΙΟ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΙΛΙΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗΣ Αξιώσεις

1577
https://ippokratis.info/components/com_jbusinessdirectory/assets/no_image.jpg
Διεύθυνση: Ιλίου 37, 131 22 Ίλιον, ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλέφωνο: 2102617191
Φαξ: 2102611883
Κινητό: 6941499132
Email: [email protected]
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΘΕΟΔΟΣΗΣ (+)
Κατηγορίες:
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές

ΝΕΑ ΙΑΤΡΙΚΗ AGORA

 

ΕΜΠΟΡΙΟ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

 

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

 

ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

 

ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

 

Η Ζωή και μαζί της η Ιστορία, ο Πολιτισμός, οι Επιστήμες εξελίσσονται συνεχώς μέσα στον χρόνο. Η Ιατρική, η Επιστήμη της μέριμνας και της προσφοράς στην υγεία των ανθρώπων έχει να επιδείξει σημαντικά επιτεύγματα. Η Υγειονομική Προμηθευτική με την Νέα Ιατρική Αγορά στεγάζεται σε ένα χώρο 1000 mm, για να δημιουργεί, να παράγει, να επιλέγει και να διαθέτει προϊόντα άριστης ποιότητας στον χώρο της υγείας.

 

Αγαπητέ Αναγνώστη,
Με τον κατάλογο αυτό θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την μεγάλη και άριστη ποιότητα των προϊόντων που διαθέτουμε σε όλες τις κατηγορίες (αναλώσιμα-εξοπλισμός-ορθοπεδικά, βοηθήματα…)

 

Διαθέτουμε  έμπειρο προσωπικό με γνώσεις και εξειδίκευση, έτσι ώστε να είμαστε κοντά στις ανάγκες κάθε γιατρού αλλά και κάθε συνανθρώπου μας για να του παρέχουμε κάθε δυνατή μέριμνα μέσα από τα προϊόντα μας. Αυτός είναι ο στόχος μας, ο καθημερινός μας αγώνας.

 

Μέσα από τον κατάλογο αυτό θα θέλαμε να μας δώσετε την δυνατότητα να  γνωριστούμε και να αξιολογήσετε την προσπάθειά μας στο να ανταποκριθούμε στις συνεχείς απαιτήσεις σας.

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την καλή σας συνεργασία και σας παρακαλούμε για οποιαδήποτε απορία ή περαιτέρω διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

 ΘΕΟΔΟΣΗΣ

0 Ανασκόπηση

0.0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.