Back to Top
Αγνώς καί οσίως διατηρήσω βίον τόν εμόν καί τέχνην τήν εμήν. Αγνή και αμόλυντη θα διατηρήσω τη ζωή μου και την επιστήμη μου. Όρκος του Ιπποκράτη
 
 
  • ΓΙΑΤΡΟΙ
  • 1η Σελίδα
  • ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΔΩΝ CONTAINERS DIAS GROUP ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΔΩΝ CONTAINERS DIAS GROUP ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αξιώσεις

1529
https://ippokratis.info/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3221/________________-1591004241.jpg
Διεύθυνση: ΠΑΝΑΓΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ 341, 184 53 ΝΙΚΑΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ
Τηλέφωνο: 2104314213
Κινητό: 6984944450
Email: [email protected]
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (+)
Κατηγορίες:
1η Σελίδα
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές

Η επιχείρησή μας “ΔΙΑΣ GROUP” η οποία εδρεύει στο Κερατσίνι Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με χωματουργικές εργασίες και ενοικιάσεις κάδων μπαζών, προσφέροντας εγγυημένες υπηρεσίες σε ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους κ.α. σε όλη την Αττική.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, καθώς και κάδους σε διάφορα μεγέθη, μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε αλλά και να σας εξυπηρετήσουμε για την εύκολη, γρήγορη και ακούραστη μεταφορά των μπαζών από οικοδομές. 

Είμαστε στην διάθεσή σας για όποιες χωματουργικές εργασίες επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο Κερατσίνι και σε όλη την Αττική. Με ένα τηλεφώνημα σας παρέχουμε υπηρεσίες ενοικιάσεις κάδων μπαζών άμεσα και κυρίως οικονομικά. 

0 Ανασκόπηση

0.0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.