Back to Top
Αγνώς καί οσίως διατηρήσω βίον τόν εμόν καί τέχνην τήν εμήν. Αγνή και αμόλυντη θα διατηρήσω τη ζωή μου και την επιστήμη μου. Όρκος του Ιπποκράτη
 
 

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣΙ ΚΟΡΩΠΙ ΓΚΙΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Αξιώσεις

1590
https://ippokratis.info/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/134/-1507209766.jpeg
Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 70, 194 00 Κορωπί, ΑΤΤΙΚΗ
Τηλέφωνο: 2106627255
Κινητό: 6944540981
Email: [email protected]
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΓΚΙΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (+)
Κατηγορίες:
ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΜΑΙΕΥΤΗΡΕΣΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

 

 

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ

 

 

     Ο ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΚΙΝΗΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΘΗΚΕ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1960.

    ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1970 ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΣΕ ΣΤΗΝ Α΄ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΝΑΠΟΛΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ \""ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ\'\' ΚΑΙ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΟΓΚΟΓΟΝΟΥΣ ΙΟΥΣ.

    ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980 ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΩΣ ΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ 26 ΜΗΝΕΣ. ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΕ ΘΗΤΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ (ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ) ΣΤΟ ΔΟΜΟΚΟ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.

    ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

   ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ \""ΞΕΝΩΝΑΣ\"" ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ.

    ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ 10 ΜΗΝΕΣ ΩΣ ΙΑΤΡΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΣΤΟ \""ΕΥΓΕΝΙΔΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ\"". ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΟΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.

    ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΝΩ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ.

   ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΡΓΑΣΘΗΚΕ ΩΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΕΩΣ ΤΟ 2000, ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ \""ΗΡΑ\"" ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1992 ΕΩΣ ΤΟ 2014 ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ.

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ.

    ΘΕΩΡΕΙ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟ \""ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΙΑΣΩ\"" ΟΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ.

   ΤΟ \""ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΙΑΣΩ\"" ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΑΣ-ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΟΠΟΥ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ.

   ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ Η΄ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ.

    Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

   ΤΕΛΟΣ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΚΟ-ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ, ΕΓΚΑΙΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

    ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΟΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΞΟΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΟ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ Η ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΟΥ.

 

ΚΟΡΩΠΙ

 

ΓΚΙΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

0 Ανασκόπηση

0.0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.