Back to Top
Αγνώς καί οσίως διατηρήσω βίον τόν εμόν καί τέχνην τήν εμήν. Αγνή και αμόλυντη θα διατηρήσω τη ζωή μου και την επιστήμη μου. Όρκος του Ιπποκράτη
 
 

ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΩΡΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ ΚΙΑΓΙΑΔΑΚΗ ΔΕΒΟΡΑ Αξιώσεις

763
https://ippokratis.info/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2800/____________________-1582548041.png
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΝΩΣΣΟΥ 96Α, 713 06 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
Τηλέφωνο: 2810212783
Κινητό: 6932247754
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΚΙΑΓΙΑΔΑΚΗ ΔΕΒΟΡΑ (+)
Κατηγορίες:
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΙ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές

Γεννήθηκε στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Το 2004, μετά 6ετή φοίτηση ολοκλήρωσε τις σπουδές τις στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Από το 2005-2006 άσκησε την υπηρεσία υπαίθρου ως αγροτικός ιατρός στο Π.Ι. Εμπάρου (Νομός Ηρακλείου).
Το 2007-2008 πραγματοποίησε το πρώτο έτος ειδίκευσης στην Ωτορινολαρυγγολογία (ΩΡΛ) στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στην ειδικότητα της ΩΡΛ στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων «Αγ. Γεώργιος» (Διευθ. Δρ. Χ. Παπαδάκης), από όπου και έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας τον Απρίλιο του 2012.
Τον Σεπτέμβριο του 2012 έλαβε τον τίτλο του διδάκτορα, μετά την εκπόνηση της διδακτορικής διατριβής με θέμα «Συμβολή της ακουστικής ανάλυσης στην μελέτη των καλοηθών παθήσεων του λάρυγγα, με επικέντρωση στη διάγνωση της παθολογίας και στην αξιολόγηση του θεραπευτικού αποτελέσματος της χειρουργικής θεραπείας (Πανεπιστήμιο Κρήτης – Ιατρική Σχολή, επιβλ. καθηγητής κος Ι. Μπιζάκης).
Από το 11/2012 είναι fellow of the European Board of ORL-HNS μετά τη λήψη του ευρωπαϊκού τίτλου ΩΡΛ – Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου.
Κατά τα έτη 2012-2014, πραγματοποίησε μετεκπαίδευση ως clinical fellow, στο λαρυγγολογικό τμήμα του πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Mont – Godinne (Louvain University Hospital of Mont-Godinne-Βέλγιο, καθηγητής M. Remacle), στην φωνιατρική – φωνοχειρουργική με laser, κατά τη διάρκεια της οποίας εξειδικεύτηκε στην αντιμετώπιση και διαχείρηση ασθενών με διαταραχές φώνησης και κατάποσης.
Eίναι μέλος της Ευρωπαϊκής Λαρυγγολογικής Εταιρίας (ELS – European Laryngological Society) από την οποία έλαβε 3μηνη υποτροφία στα πλαίσια της μετεκπαίδευσής της. Eίναι επίσης γ. γραμματέας Πανελλήνιας Εταιρίας Φωνιατρικής και Διαταραχών Κατάποσης (2015-2017)., καθώς και μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Φωνιάτρων (UEP-Union of the European Phoniatricians) και της Ελληνικής Εταιρείας ΩΡΛ Αλλεργίας Ανοσολογίας και Ρογχοπαθειών.

0 Ανασκόπηση

0.0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.